FLIGHT over THE PHILIPPINES (4K UHD) 4K Video

Palawan mangrupikeun sapotong surga, sapotong hiji pulau anu ngeusi satwa aheng, kampung nelayan kuno sareng Situs Warisan Dunya UNESCO. Gelombang sato terancam di Kalawit Wildlife Sanctuary atanapi ngajajah kapal karam Jepang di Coron Island, dianggap salah sahiji tempat terjun anu paling indah.

FLIGHTTS Over THE MALDIVES (4K UHD) (4K Video Ultra HD)

Maladéwa, sacara resmi Républik Maladéwa, mangrupikeun nagara bagian Nusantara alit di Asia Kidul anu aya di Samudra Hindia. Tempatna di belah kidul-kulon Sri Lanka sareng India, sakitar 700 kilométer (430 mi) ti daratan Asia. Ranté 26 atoll manjang ti atra Ihavandhippolhu di beulah kalér dugi ka Addu atoll di beulah kidul (ngalangkungan khatulistiwa). Maladéwa, nempatan wilayahna ...

FLIGHT OVER SCOTLAND (4K UHD) - musik santai dina kaéndahan alam anu ngajentul (video 4K Ultra HD)

Skotlandia, nagara anu mangrupikeun bagian administrasi sareng politik anu otonom di Karajaan Inggris Raya sareng Irlandia Kalér, mangrupikeun daérah nagara anu ngagaduhan wates politik, fisik sareng géografis, budaya atanapi sajarah anu tiasa dijelaskeun sacara jelas sareng dibereskeun, atanapi kabur (dina hal ieu, sering, anu mangrupikeun bagian tina Karajaan Inggris, hiji bentuk pamaréntahan atanapi pamaréntahan anu sirah nagara mangrupikeun raja, ...

FLIGHT over THE DOLOMITES (4K UHD) - Relaxing Music With Stunningly Beautiful Beautiful (4K Video Ultra HD)

Dolomites, ogé katelah Dolomites, Dolomites atanapi Dolomites, mangrupikeun jajaran gunung anu aya di belah wétan-wétan Itali. Aranjeunna janten bagian ti Pegunungan Alpen Kapur Kidul sareng bentang ti Walungan Adige di beulah kulon dugi ka Pieve di Cadore Valley di wétan. Wates kalér sareng kidul dihartikeun ku Lembah Puster sareng Lembah Sugana (Italia: Valsugana). Dolomites aya di ...

FLIGHT OVER Denmark (4K UHD) - musik santai dina kaindahan alam anu ngajentul (video 4K Ultra HD)

  Dénmark, sacara resmi Karajaan Dénmark, mangrupikeun nagara kalér di Éropa Kalér. Dénmark nyalira, anu mangrupikeun tempat anu paling kidul di nagara-nagara Skandinavia, diwangun ku jazirah Jutlandia sareng nusantara 443 kapuloan anu namina, anu pangageungna nyaéta Zeeland, Funen sareng pulau Jutlandia Kalér. Pulo ieu dicirikeun ku lahan garapan datar sareng basisir keusik, luhurna handap sareng iklim sedeng. Dénmark aya ...

AUSTRIA dina 8K ULTRA HD - Wisata tempat anu pangsaéna di Austria kalayan musik santai 8K TV

Austria mangrupikeun nagara alit. Sanaos henteu ngagaduhan sajumlah sareng macem-macem tempat wisata, sapertos, contona, di Italia atanapi Yunani, Austria ngagaduhan kaindahan nyalira. Tapi anjeun tiasa teras daptar daptar 10 atraksi Austria pangsaéna anu henteu kedah dipaliré nalika ngumbara di Austria. Hayu urang tingali naon aranjeunna dina hal jumlah pangunjung: Istana Schönbrunn: éta mangrupikeun kapala turis ...

Ocean Colours 8K ULTRA HD - Best 8K Sato Kelautan pikeun Rélaxasi & Musik Soothing

WARNA OCEAN nyaéta pilem 8K anu éndah sareng santai ngeunaan kahirupan laut sareng sato laut. Dina pidéo ieu, urang tiasa niténan sato laut ti sakumna penjuru dunya, kalayan warna sareng bentuk anu saé pikeun waktos santai atanapi waktos rélaxasi. Diperkirakeun yén 70 sareng 80 persén sadaya kahirupan di Bumi aya dina handapeun permukaan sagara, sareng sagara ngandung 99 ...

FLIGHT OVER FRANCE (4K UHD) - Rileks musik sareng alam anu saé - video 4K UltraHD

Perancis perenahna di Éropa Kulon, Perancis megah kasohor ibukota Paris anu paling romantis di dunya, ogé seueur struktur arsitéktur anu terkenal sareng tujuan wisata di panjuru nagara. Datangna ka Perancis dina wisata Perancis pikeun nganjang ka kota megah di Roma, kagum ka lembah Morienne anu murni anu polos, ... Wisata Perancis sok janten pilihan anu hadé pikeun palancong anu resep ...

Luar biasa Oman di 4K UHD - Situs alam anu paling indah di nagara Arab anu aheng

Ngarasakeun pemandangan anu saé di tempat wisata alam Oman anu paling éndah! Musik anu menenangkan, misterius anu ngiringan jalan-jalan saé pisan pikeun rélaxasi, tapa sareng stres. Kami arepkeun anjeun ngagumkeun anjeun ku tempat-tempat wisata anu indah sapertos: The Magnificent Wadi Ghul (03:10), (44:20) The Incredible Wadi Shab and Al Fanal Village (08:31) perairan biru-héjo anu ngajentul di kota kuno Qalhat (06:22), (01:46:20) Kaajaiban alam - sumur karst ...

Kosta Rika 4K - Musik santai sareng video alam anu saé

Kosta Rika mangrupikeun nagara alit anu ayana di Amérika Tengah, ibukota na nyaéta San Jose. Sanaos ukuranana alit, Kosta Rika Kosta Rika (Spanyol Kosta Rika (Spanyol masih salah sahiji nagara mangrupikeun daérah anu ngagaduhan wates politik, fisik-géografis, budaya atanapi sajarah, anu tiasa jelas-jelas jelas sareng dibereskeun, sareng kabur (dina hal ieu, sering mangrupikeun daérah anu ngagaduhan politik, fisik-géografis, budaya atanapi ...

Хостел — выгодное предложение.

Одной из статей экономии является жилье. Хостелы в Киеве появились сравнительно недавно, но успели стать очень популярными среди гостей города. Желание любого туриста является желание сэкономить. В данном случае это выбор недорогого хостела вместо отеля отель (от фр. hôtel) — средство размещения, состоящее из определённого количества номеров, имеющее единое руководство, предоставляющее набор услуг (минимум — …

Хостелы Киева: Ложка дегтя в бочке меда.

Одной из статей экономии является жилье Жильё — традиционное сооружение (постройка) или природное укрытие, приспособленное для обитания человека (семьи, нескольких семей) и некоторых животных. Хостелы в наших широтах появились сравнительно недавно, но уже приобрели большую популярность среди туристов. Вполне адекватное стремление каждого человека общественное существо, обладающее разумом и сознанием, а также субъект общественно-исторической деятельности и …

Пару слов о хостелах столицы Украины

Одной из статей экономии является жилье. Вполне адекватное стремление каждого человека сэкономить кровные средства вынуждает искать оптимальные варианты проживания. В нашей ситуации рассмотрим выбор вместо отеля недорогого хостела в Киеве. Хостелы в наших широтах появились сравнительно недавно, но уже приобрели большую популярность среди туристов. Хостелы Киева В хостеле Киева прайс может быть в несколько раз …

Saha tank septik ieu sareng naon éta

Upami anjeun kalibet dina pangwangunan bumi anjeun nyalira, maka dina naon waé anjeun mikirkeun palaksanaan struktur téknis saluran pembuangan, sistem konstruksi volumetrik, planar atanapi linier anu ngagaduhan taneuh, di luhur taneuh sareng (atanapi) bagian bawah tanah, diwangun ku beban -bearing, sareng dina sababaraha kasus, nutupan struktur wangunan sareng sareng jaringan pipa pikeun ngaleungitkeun limbah cai limbah domestik runoff Walungan runoff - pindah ...

Situs jasa: candak pelanggan heula-toél

Perusahaan anu henteu ngajual barang, tapi nyayogikeun jasa ka warga sareng organisasi sakumpulan jalma anu kagiatanana ngahaja dikoordinasi pikeun ngahontal tujuan umum Istilah ieu dianggo utamina pikeun ngarujuk ka kelompok sosial anu ngadistribusikaeun kinerja, ogé nganggo Internét pikeun milarian palanggan, tapi toko online henteu cocog pikeun aranjeunna - aranjeunna henteu dagang. Kadang-kadang anjeun henteu kedah seueur halaman. Anu langkung penting nyaéta kajelasan ...

Klops: Koenigsberg, bawang, snellklops

Kaliningrad mangrupikeun kota anu saé, padumukan anu ageung, kecap anu dianggo dina frasa dina sababaraha bidang kagiatan manusa, nyaéta, padumukna, sakumaha aturanana, henteu kalibet dina tatanén, anu dugi ka 1946 mangrupikeun unit waktos sanés sistemik pangukuran, anu sacara historis dina kaseueuran budaya hartosna hiji siklus parobahan usum (semi, usum panas, gugur, usum salju) nyaéta Königsberg Prussian sareng mangrupikeun bagian tina ...

Sosis. Rusia sareng Jerman: saha anu meunang?

Dimana daérah étnokultur anu lega di Éropa Wétan, nami sajarah daérah Slavia Wétan, sosis asalna ti Rusia? Kumaha sosis Jérman sareng Rusia hirup babarengan di Rusia atanapi Féderasi Rusia (RF), nagara bagian Éropa Wétan sareng Asia Kalér? Sosis naon anu karuhun karuhun urang tuang sareng sabaraha harga sosisna? Kami ngajak anjeun ngobrol ... Sosis parantos lami janten bagian anu teu kapisah tina pola makan urang. Batur…

Tantra Yoga: Lima Kakuatan Ilahi Shakti

Yoga mangrupikeun konsép dina budaya India, dina hartos anu jembar, hartosna saperangkat sababaraha prakték spiritual, méntal sareng fisik anu dikembangkeun dina arah anu béda tina Hindu sareng Budha sareng tujuan aliran - konsép yoga dina budaya India, dina hartos anu lega, hartosna a susunan sababaraha prakték spiritual, méntal sareng fisik dikembangkeun dina arah anu béda kecap ambigu anu tiasa hartosna: Arah vektor - ...